CAW Oost-Brabant

U bent hier

Materiaal

Op zoek naar een brochure, folder, tijdschrift of jaarverslag van de CAW’s? Wil je graag meer info over een bepaald welzijnsthema? Ben je als student of vanuit je professionele bezigheden geïnteresseerd in heldere achtergrondinformatie over het algemeen welzijnswerk?
We zetten alles voor jou op een rijtje. Je kan de publicaties downloaden. De gedrukte versie van publicaties kan je ook bestellen.
Gepubliceerd op 23.04.2018

Jaarverslag van 2017, waarin we in korte verhalen vertellen over enkele bijzondere momenten of activiteiten. Daarnaast tonen we met een aantal cijfers hoeveel mensen met welk soort vragen hulp zochten en vonden bij het CAW.

Gepubliceerd op 19.12.2017
Het decembernummer van de
Gepubliceerd op 23.10.2017

Dit herfstnummer staat boordevol nieuws over wat onze collega's realiseerden en nog zullen realiseren.

Gepubliceerd op 03.07.2017

Op Moederdag berichtten de nieuwsredacties over een schooltje dat geen moederdagcadeautjes meer maakte met de kinderen, omdat de gezinsrelaties zo divers zijn dat de leraars vrezen dat hun leerlingen thuis hun weg niet meer vinden in de ouderrelaties om hen heen.

Gepubliceerd op 17.05.2017

In 2016 contacteerde opnieuw 9612 mensen het CAW met een vraag. Soms was een kort antwoord genoeg, soms een doorverwijzing de juiste reflex, maar vaak was er meer nodig. Met 5467 van hen startten we een vorm van hulpverlening, kort of lang, meer of minder intens, divers en altijd op maat.

Pagina's